Vaellusten päiväkirjoja

Ajattelin laittaa vaelllusten päiväkirjoja sähköiseen muotoon. Kaikilta vaelluksilta ei ole kirjallista tuotantoa mutta laitan edes ne joista on =). Avasin niille oman blogisivun jossa voi lueskella jos tahtoopi. Tekstit  on kirjoitettu suoraan muistiinpanovihkoista, ja ovat viellä "tönkköä" luettavaa ... ja kirotusvireitäkin on paljon. Referoin noita pikkuhiljaa kunhan ehdin ja jaksan. Ekan reisun juttu vaikutti liian pitkältä luettavaksi, siksipä pätkin seuraavat lyhkäsempiin paloihin...
Oheinen  kuva on 12.11.09 tehdyltä retkeltä

Tänään onkin sitten sikatylsä päivä! Ottaa pattiin ja potuttaa.
Aamulla olin lenkillä koirien kanssa, mutta siitähän ei meinannut tulla yhtään  mitään. Tokko oli ihan tohkeessa, kun joku hyvän hajuinen narttu oli tepsutellut tien laitaa ja Jeppe yritti seurata jäniksen jälkiä... molemmat tietty eri suuntiin... Dorri kulki sivistyneesti jalan vieressä, mutta meinasi jäädä  alle kun nämä kaksi "kloppia" nykivät emäntää eri suuntiin... tais tulla muutama ruma sanakin sanottua..

Nyt täytyisi repiä ittensä ulos, että tämä matalapaine mielen päältä tuulettuis pois.
Kaivelin kuvagalleriaani ja löysin tällaisenkin kuvan. Se on otettu 26.11.2006.. Tuolloin oli ihan musta maa... tänävuonna  on lumi jo käväissyt kylässä, vaikke vielä asumaan jäänytkään.

Kommentit