Siirry pääsisältöön

Lauantai iltaa

Ylläoleva kuva  mökkijärveltä 11.10.2009

Fanny on onneksi jo paremmassa kunnossa. Tänään ei ole ollut kuumetta enää, vähäsen nokka vuotaa ja  yskittää mutta muuten parempi jo. Vieläkään ei olla varmoja oliko rokotuksesta johtuvaa vai itse virus, mutta pääasia kun on voiton puolella.

Perjantaina Jere kävi kylässä mummulassa toi 1v kuvansa. Jere on hymypoika, aina nauru naamalla. Heti kun ulkovaatteet oli saatu pois, pikkumies rupeis kaivelemaan lelukopasta autoja. Parkkipaikka rakentui tuossa tuokiossa olohuoneen pöydälle ja  kovan pörinän kera autoja kaahasi pitkin pöytää edes takaisin. Kerrassaan ihana lapsi hänkin, piristi alakuloista ja sateista viikkoa kummasti.

Tänään paistoi vihdoin aurinko, mutta olin niin väsynyt etten kertakaikkiaan jakasnut kaivella retkikamppeita esille ja milläpä olisin retkelle ajelllutkaan, kun autoni toinen takarengas lakkasi pyörimästä... en tiedä onko käsijarru jumissa vai mikä.. Maanataina siippa vasta ehtii sen tutkimaan...
Iltapäivällä sitten ryhdistäydyin, aloin siivota ja illalla vielä kävin koirien kanssa tunnin kävelylenkillä, ettei ihan hunningolle mennyt tämä päivä.

Huomenna on ihan pakko mennä kameran kanssa ulkoilemaan, muuten jää viikon kuva ottamatta.

Viikon kuva on Vaelllusnetin savusilmien "tempaus" että tulisi otetuksi edes yksi kuva viikossa.
Täältä löytyy linkkit meidän  hurahtaneiden sivuille

Kommentit