Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on maaliskuu, 2015.

Valtava valoshow taivaalla 17.03.2015 Northern lights

Kuva
Näin ujosti revot vilkkuivat klo 19:00 ja aurinko oli laskemassa. Ajelimme miehen ja koirien kanssa pakoon valosaastetta  Levanevan luonnonsuojelualueen laitamille.Tästä alkavat värit vahvistumaan kello oli  jotain 21:30
 Kotimatkalla piti pakosta pysähtyä, kun oli niin mahtavat värit taivaalla. Viimeset kuvat on ihan taajama laidasta kolmostien valot loistavat kilpaa revontulien kanssa. Olisi voinut kuvata vaikka koko yön sillä tulia piisasi, mutta oli pakko lähteä nukkumaan, että jaksoi töihin aamulla.


Näiden kuvien myötä mukavaa maaliskuun loppua, toivotaan että viellä tulisi tällaisia upeita reposia ennen kesän valosia öitä.

Siskoterapiaa Kylymäskorves mökillä.

Kuva
Vietimme Valoru- ja Valokki- siskon kanssa mukavan pidennetyt viikonlopun, Valokki- siskon mökillä.

Keskustelimme monista mielenkiintoisista asioista, mm. henkisen kasvun tiellä, reikkasimme joka aamu, nauroimme vedet silmissä monille kommelluksillemme, kävimme kävelylenkeillä kameran kera ja ilman.

 Säät vaihtelivat, pääsääntöisesti oli pilvistä tai puolipilvistä, Sunnuntaina paistoi aurinko ja illalla tuuli puhalsi lähes myrskylukemissa. Maanantaita vastaisena yönä oli kirkas kuutamo, vaikkei vielä täysikuu ollutkaan, mutta aamuyöstä sää vaihtui räntä ja vesisateeseen.Istuimme metsässä  kuusenrungolla ja kuuntelimme isojen kuusten huminaa ja kuukkeliperheen jutustelua, kun ne yhteistuumin kantoivat meidän tuomamme pellavansiemen sämpylän palat parempaan talteen.  Aika kului kun siivillä Sunnuntaina nuorin sisko lähti ajelemaan kotia kohti, kun maanantain odotti työt.
Minä ja Valokkisisko jäimme vielä yhdeksi päiväksi ja yöksi. Aurinko paistoi ja veimme kuukkeleille lisää ruokaa.…