keskiviikko 31. joulukuuta 2014

2014 vuoden viimeisiä tunteja mennäänNuinvain on taas vuosi vierähtänyt. Sinällään aika erikoinen vuosi kaikenkaikkiaan. Paljon on tapahtunut kaikenlaista, ja ei aina niin mukavaakaan, mutta kaikesta on toistaiseksi selvitty.
Postauksia on tullut laitettua aika vähän, mutta ehkä ensivuosi tuo tullessaan lisää tällekkin saralle.

Sairastuin flunssaan marraskuun lopulla ja sitä kesti neljättä viikkoa, ja sitten joulun jälkeen tuli uusi flunssa riesaksi, sitä tässä nyt niistellään. Flunssa on pysynytkin poissa monta vuotta, mutta nyt se päätti iskeä oikein urakalla. Harmitti niin kovin, kun meni muutama mukava reissu ja lapsenlapsen synttärit ohi, mutta tuleehan näitä toivottavasti uusia.

Laihian joen varrella kuvailin lokakuussa.

Levanevan luonnonsuojelualueella retkeilin myöskin lokakuulla.

Eero naurunaaman 1v synttäreitä vietettiin marraskuun 23 päivä.

 
Lastenlasten kanssa leivottiin joulupipareita ja vähän välillä leikittiinkin.


Perinteiden mukaan käytiin viemässä kynttilät Ähtäriin omaisten haudoille aaton aattona.


Jouluaattona vierailimme nuorimman poikamme perheessä. Lapsilla meinasi aika tulla pitkäksi kun pukkia odoteltiin.. monta kertaa kyseltiin että milloin se pukki tulee...No tulihan se pukki sitten, ja pikkuisia aputonttuja oli ympärillä, niin ahkerana että pukki ei meinannut perässä ehtiä.

Minsku tarkasti vielä pukin kanssa, että pussin pohjalle ei vain jäisi yhtään pakettia. Sitten piti istua pukin polvelle valokuvaa varten. Jere istahti reippaasti, mutta Minskua rupesi niin kovasti ujostuttamaan... ja Eero ei niin kamalan paljon vielä pukista ymmrtänyt.

Seuraavaksi alkoi kovat leikit joululahjoilla, voi sitä iloa ja ihania hymyjä, kun paketeista kuorittiin mieluisia lahjoja.
 
Kotiin ajelimme Laihian hautausmaan kautta ja veimme kynttilät sinne ja lopun illan istuimme rauhallisesti nauttien kuusen tuoksusta ja rauhasta.Joulun jälkeen oli yksi aurinkoinen päivä, joten kurvasin pika pikaa katsomaan Kyrönjoen varrelle miltä sillä näyttää.. joki virtasi vielä aika vilkkaasti.

Viimeisin kuvareissu oli Maanantaina 29 päivä. Nuhaista nenää lähdin tuulettamaan ja kun oli luvattu hyviä revontulia, ajattelin josko muutama kuva saataisiin... mutta  pilvet esti kunnon leiskutuksen.
Hauska sattuma, kun lähdimme taajamasta valosaastetta pakoon, niin sitten jäälle sattuu kaksi pilkkijää hirviän tehokkaat halogeenilamput päässä....

Tässäpä näitä tapahtumia parin kuukauden ajalta...

Joten toivotankin kaikille lukijoilleni oikein ihanaa ja mukavia haasteita sisältävää uuttta vuotta.sunnuntai 7. joulukuuta 2014

JoulunodotteluaHei ystävät 

Olen laittanut Valokuvauksia-, Nysväämistä ja Näpertelyä-, ja Vaellusretkiä ja reissuja sivut hetkeksi lepotilaan. Sivuilta varastettiin niin paljon kuvia, että alkoi tosissaan harmittamaan.
Myös sivujen formaatti oli muuttunut yhtä äkkiä ja  minun blogikuvani hävinnyt yms..

Pidän tätä sivua vielä avoinna, josko jaksaisin /ehtisin päivittä tänne kuvia ja tarinoita. 
Kuvista teen homattavasti pienempiä, kun ennen ja logot tulee keskelle kuvaa...
tms. kunhan ehdin miettimään.

Nyt olen "räytynyt" kolmatta viikkoa flunssan kourissa ja oikeastaan mitään ei ole jaksanut tehdä... mutta viellä tästä noustaan..


Mutta pidemmittä puheitta. Hyvää Joulun odotusta hyvät ystävät.