lauantai 27. huhtikuuta 2013

27.04.2013 Kevät talven tapahtumia

Mukavaa huhtikuun loppupuolta hyvät lukijani, ja sydänlämpimät kiitokset ihanista ja kannustavista kommenteista teille ihan jokaiselle. Oolette varmasti huomanneet, että postauksia on tullut näille sivuilleniaivan liian harvoin,  johtuen jonkinlaisesta väsymystilasta ja siitä, että elämässä on nyt meneillään paljon kaikenlaista, joka vie voimavarani kokonaan. Surullisena seuraan muutaman rakkaan henkilön vanhenemista siinä mitassa etteivät tule enää toimeen itsekseen, eivät edes avun turvin.. Hyvin raskaita ja itkettäviä päätöksiä on takana ja vielä edessäkin.
 Onneksi oma äitiliini 93v on vielä suhteellisen hyvissä voimissa joten hänen asioitaan ei tarvitse juuri nyt murehtia.
Yksi pienistä murheisa isojen rinnalla oli että tietokoneeni otti ja hajosi puoltoista kuukautta sitten. Poikani yritti sitä tekohengittä, mutta ei siitä enää tullut kalua. Onneksi kaikki kuvatiedostot yms ovat ulkoisella levyllä turvassa. Nyt uutta konetta ja Windoosan 8 järjestelmää on opeteltu käyttämään, ja ehkäpä ollaan jo sinut. Kävin kovaa jaakobinpainia, että vaihdanko PC:n Mac tietokoneeseen... mutta päätin vielä yrittää PC:maailmassa.

Kevät on päässyt lipsahtamaan ihan kun varkain, kun olen opetellut ottamaan tyroksiineja säännölliseti aamuisin jotta kilpirauhanen heräisi taas eloon yms..
 Onneksi työtehtävät ovat tällähetkellä oikein mitoitettuja ja mielenkiintoisia, niin jaksan vaikeuksista huolimatta päivästä toiseen ja jopa iloitsen työtehtävistäni ja töihin lähdöstä!? Tätä en olisi voinut kuvitellakkaan tapahtuvaksi pari vuotta sitten :)

Mutta  näiden alkulöpinöiden jälkeen ohessa muutamia kuvia, maalis ja huhtikuun tapahtumista.

Pikkuisista siskoista pienimmäinen täytti  50 vuotta maaliskuussa ja hänen synttäreitään juhlittiin Noormarkussa mukavalla mökillä.
Vanhin lapsenlapseni Fanny täytti jo 6 vuotta!!! .... käsittämätöntä miten tämä aika hupenee...
 


 Muutamia päiväretkiä on tehnty toisen pikkusiskon kanssa, vaikkakin hänellä on aika rankat reumahoidot juuri meneillään ja jaksaminen on aika vähissä.
 
Vetehisten haltija Ahti ehti sukeltaa... en saanut kun kruunusta kuvan :) 


Tänään aamulla pyöräilin pitkän lenkin utuisessa aamussa kameran kera allaolevat kuvat on reissulta.

 

Ihanaa kevään odottelua rakkaat lukijani ja satunnaiset sivulla piipahtaneet... ei anneta vastoinkäymisten lannistaa, vaan yriteään ilolla eteenpäin, sillä tämä ihmisen elämä on kaikenkaikkiaankin niin käsittämättömän lyhyt, ettei sitä kannata tuhlata murehtimiseen.