maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kuusamon terveisiä ja pohjanmaan revontulia

Tervehys rakkaat lukijani ja lämmin kiitoshalaus ihanista ja kannustavista kommenteistanne.
Olen ollut pikkasen talvikohmeessa tämän blogistanian suhteen, sillä koneeni kiukuttelee ja kaatuilee joka on vaikeuttanut postausten laittamaista ja kuvien latailua yms. Ja fiilikset on vienyt kummitätini joutuminen sairaalaan, hänen asioitaan olen järjestellyt. Silti olen pienillä retkillä käynyt lähes viikottain, ja neljä ja puoli päivää vietin taas Kuusamossakin. Tässä kuvakertomus Kuusamon reissusta. Ilmat vaihtelivat auringosta pilviseen ja lumisateeseen, myös pienet kynsitulet revontulista näimme. Yöllä kahden aikaan kuvailimme täysikuuta Meskusvaaralla jne. Oli taas antoisa reissu.

 

 


 

 
  Eilen Sunnuntaina olin siskojen (Valokin ja Valorun ) kanssa Voimaannu - messuilla Seinäjoella ja vietimme huippu mukavan päivän. Saimme siskoenergiaa ja näimme kaikkea kivaa meitä kiinnostavaa.

Illalla ajelin sisareni luota kotiin ja ytä´äkkiä huomasin taivaalla aivan käsittämättömän upeat revontulet.
Meinas auto mennä ojaan, kun niitä oli pakko yrittää kurkistella, eipä muuta, kun kovaa kyytiä kotiin.
Ihailin upeata revontulikoronaa pihallamme, ja ajattelin, että ehtisinkö hakea kameran vai sammuvatko  reposet sillä aikaa.
Päätin kumminkin mennä vaihtamaa lämmintä vaatetta ylle ja kaivelemaan oikeat objektiivit ja vempellet esille. Unohdin kumminkin ottaa otsalampun, ja kun pihalla revontulet syttyivät uudelleen, en nähnyt säätää kameran objektiivia ihan oikeaan kohtaan, kuvat jäivät vähän epätarkoiksi. Taivaalla oli ihan hengästyttävän upea valoshow ohessa muutama epätarkka taivaantuli kuva.

Lähdenpä tästä laittamaan reppua valmiiksi ja lämpimät kamppeet esille, josko tänäänkin näkyisi taivaantulia.
Kuvauksellista  viikkoa ystävät.