Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on tammikuu, 2013.

Koskikara retki Malkakoskella 13.01.2013

Kuva
Mukavaa talven jatkoa kaikille blogini lukijoille ja satunnaisille piipahtajillekkin ja lämmin kiitos kannustavista kommenteistanne! Talvi ja maisemat ovat parhaimmillaan, jo jopa muutamana päivänä on aurinko ollut ilonamme. Valitettavasti  itselläni sattui olemaan työpäiviä melkein kaikki nuo aruinkoiset päivät :)
Tämä postaus kertoo 13.01 2013 käynnistämme Kyrönjoen Malkakoskelta Ajelimme Valokki siskon kanssa eväsreppujen ja kameravermeiden kanssa kokopäiväretkelle Malkakoskelle. Sää oli pilvinen, harmaa ja kylmä, silti kaksi iloista koskikaraa lenteli ja "kalasteli" syötävää.  Ylläolevassa kollaasissa on mustavalkokuva kokeilujani. Kyrönjoen vesi on aika ruman väristä joten mustavalkokuvissa sitä ei niin hyvin huomaa. Hiukan kuvat taitavat olla tummahkoja..
Kuvailimme jääkiteitä ja koskikaraa monta tuntia. Vesi oli yllättävän matalalla ja kivillä oli kauniit pitsihatut. Kun massu rupesi murisemaan liian äänekkäästi teimme tulet laavulle ja evästelimme. Minulla oli muka…

Tammikuussa tapahtunutta

Kuva
Niinpä on lähtenyt reippaasti tämä 2013 vuosi matkaan, että pian ollaan taas helmikuussa :)
Retkeilyäkin olen harrastellut, mutta vähemmän kun olisi halu.. tai en tiedä mikä minua nyt jumittaa.. en saa oikeen aikaseksi mitään..  Odottelen, että pääsen kilpirauhas-lääkärille, josko sitten hiukan tulisi virtaa enemmän, lääkärille vain on valitettavasti yli puolenvuoden jono :( .
 Ohessa kuvia ja muutama sananen  koskiretkistämme. Tammikuun alussa päätimme Valokki siskon kanssa pistää reppuun lämmintä glögiä ja eväät ja suuntasimme tutkimaan Kyrönjoen koskia Vähänkyrön puoleiseen päähän. Ensimmäinen paikka oli Annalan-koski. Koskessa on vanha mylly ja tienvarrella hurmaava pieni kylä punaisine tupineen.   Kuvailimme jään muodostelmia ja ihailimme aurinkoista päivää. Välillä syötiin eväitä ja vain nautittiin veden solinasta.
Annalankoskella juttelimme paikallisen lenkkeilijän kanssa, ja hän kertoi, että koskesta eteenpäin on toinenkin koski, ja sinnekkin kannattaa mennä kuvailemaan. …