Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on elokuu, 2012.

Kesä lopuillaan ja Pinterest ihmettelyä

Kuva
Laittaa ihan hämmästelemään, miten nopeasti tämä kesä kulluikaan. Johtuu varmaankin siitä, että en ehtinyt normaaleille kesäretkille tms harrastuksiin ollenkaan. Valokuvia on tullut otettua ja retkiä tehtyä, muina kesinä runsaasti enemmän.
Nyt olen vähän selaillut nettiä ja kurkistellut blogeja, hämmästyin kun löysin valokuvauksia-sivuni valokuvia linkitettynä  Tällaisille sivuille.
Riisitunturin Pinterest sivuilla Riisitunturi-national-park
Aika jännä juttu tämä Pinterest... onko kellään kokemuksia?

Eipä tässä ihmeempiä, kun nautitaan vielä jäljellä olevista kauniista ja kuulakkaista syyspäivistä
Tuntuu vissiin siksi niin syksyltä kun on viimeinen lomaviikko meneillään..

Ekaa kertaa myyjänä 1700-luvun markkinoilla

Kuva
Pari kuukautta on mennyt niin kiirellä, että ei paljon ole kameran kanssa kotipihaa kauemmaksi ehtinyt retkeilemään. Kerronpa vähän taustaa miksi.
Me kolme siskosta  Valokki, Valoru ja minä olemme intohimoisia käsillä tekijöitä. Piirrämme, maalaamme, teemme koruja, käsitöitä, yms. Tämän lisäksi Valoru sisko  nauttii erilaisten tilojen ja tilaisuuksien somistamisesta.....
Olemme aina puhuneet että uskaltaisikohan sitä joskus laittaa näitä omia teelmiään myyntiin. Niinpä Valokki sisko toiminnan naisena otti ja ilmoitti meidät Isoonkyröön markkinoille 1700-luvun markkinat Isokyrö Kylmä hiki on pitänyt pikkasen vallassaan siitä asit ja varsinkin viimepäivinä.. kun on jännittänyt ehdinkö tekemään mitään myyntipöytään kelpaavaa...  Keskityin  tekemään pääasiassa koruja ja unisieppareita. Taulujen tekemiseen ei oikein ollut henkistä kapasiteettia tarpeeksi. Valoru ja Valokki tekivät sekä koruja, metallilanka koristeita, unisieppareita ja tauluja. Kirja ja korttiprojektit odottelevat seuraav…