torstai 30. kesäkuuta 2011

Kesäpäivät kuluvat vikkelään...

Voi hyvän tähären ! Mien voi olla tällasta matala lentoa inehmon elämä. Olen nyt maaliskuusta asti ollut menossa suuntaan tai  toiseen... Työn puitteissa pari päivää viikosta Helsingissä ja muut reissut päälle. Kesä tuntuu karkaavan käsistä.. töihin ajaessa aamusella ihmettelen ja huokailen, että missä välissä tuokin viljapelto on kasvanut tähkäpäälle asti...
 
Iloisena uutisena voinen kertoa, että syksyllä, jos työnantajalle vain käy aloitan lyhkäisemmällä työviikolla. Osa-aikainen kuntoutustukikohan se oli nimeltään jota saan nyt 31.12.2012 asti. Työtä tulee vähentää 40% . On vain ollut niin hirmuinen haipakka, etten tuostakaan asiasta ole oikein jaksanut iloita. Ehkäpä kesäloman jälkeen on jo erilainen tunne tästäkin asiasta.

Lappiin vaeltamaan tekisi niin mieli kun lueskelen tuttujen vaelluksista. Edellisestä kunnon vaelluksesta on jo  vuosia.  Oikea polveni  on vihoitellut jo useamman vuoden ja tänä kesänä on oikein pahana. Polvi ottaa "nokkiinsa" jo piemmistäkin reppuretkistä, vaikka mukana on vain valokuvaustarvikkeet ja päivän eväät... No en meinaa silti retkeilystä luopua!


 Juhnnuksen vietimme mökillä siskojen, siippojen, äitiliinin ja koiruliinien kera. Mukavaa oli taaskin jutella ja hullutella. Emme ole koskaan lakanneet "leikkimästä" ja niinpä päästimme itsemme "irti" tänäkin juhannuksena. Huomenna jos vain ehdin, postailen pienen tarinan  hassutteluistamme. Ehkä jos saan luvan laitan isompia kuvia tuonne Valokuvauksia-bloginkin puolelle.


Ja voittekos kuvitella, äitiliini joka sai keuhkoveritulpan uutenavuonna ja siitä kaksikuukautta eteenpäin katkaisi kätensä kyynärvarresta kahdesta kohdasta, souteli itse järvelle kalalle ja istuskeli siellä useamman tunnin. Yllä kuva hänestä.  Mallia täytyys ottaa, eikä valittaa tässä turhia :)

Huomiseen ....

torstai 23. kesäkuuta 2011

Juhannusta ystävät
MUUMIPEIKON JUHANNUSRUNO

Pään painan ruohikolle
ja oion jalkojain.
En jaksa pohdiskella,
mä tahdon olla vain.
Sen viisaammat voi tehdä,
mä päivän kultaan jään.
Mä tunnen kaikki tuoksut
ja luonnon loiston nään.
Voi leikitellä mielikseen,
voi ottaa jättää paikoilleen
tai olla niin kuin luonnostaan
ja maata vaan.
Mä peikko siihen uskoon jään,
on maailmaa tää minkä nyt mä nään.

-Tove Jansson

 Tässä kuvassa mies ja nykyään jo kaarisilloilla tallusteleva Retu-koissu viettävät juhannusta vuonna 2005

Tämän postauksen myötä oikein ihanaa Mittumaaria kaikille teille hyvät blogiystäväni.

sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Katselin tänään vanhoja muistiinpanojani ja valokuviani...

Tänään istuskelin ulkona ja lueskelin vanhoja vaellus päiväkirjoja.

Sieltä löysin tunnelmapalan jonka kirjoitin tuonne Vaelluksia ja retkiä luontoon- blogini puolelle.

Mukanani oli ensimmäinen digikamerani, Canonin Powershot S1 IS ja kuvat on sillä näpsittyjä.

perjantai 10. kesäkuuta 2011