torstai 17. maaliskuuta 2011

Miksi ?

 
Eilettäin äitiliini, joka tulevana sunnuntaina täytttää 91 vuotta sai hyvin epämielyttävän synttärilahjan..  Kaatui (varvas tarttui mattoon ja siitä nurin) olkavarsi murtui. Vietin äitiliinin kanssa illan ensiapupolilla, röngtenissä ja tutkimuksissa. Suuri hätä hänellä oli kun piti lähteä maalisissa vaatteissa sairaalaan, oli juuri ollut maalaamassa taulua (maalaa joka päivä useita tunteja) ja lähtenyt siitä pensseleitä putsaamaan, kun vahinko sattui.
Olen äidin puolesta niin pahoillani, juuri kun uudenvuoden aattona tullut keuhkoveritulppa rupeaa hellittämään, niin eiköhän ovella ole odottelemassa seuraava särky.
Silti hän peruspositiivisena ihmisenä tuumi, että onneksi meni vain vasen käsi, ettei oikea tai lonkka ja ettei iskenyt päätänsä. Tuumii vain, että kyllä minä pärjään, kun oikea käsi toimii... saan keitettyä aamupuuroni yms. Voi tuota rakasta pientä mummun nyssykkää, miten urhea ja sinnikäs hän onkaan!


Yksi äidin rakkaista harrastuksista on ihtohimoinen kalastus. Hän istuu tuntikaupalla mökkijärvellämme kalassa. Soutelee ja nauttii luonnon rauhasta ja kotijärven ilmapiiristä. Nämä kuvat ovat viimekesän eräältä mökkireissulta. 


Huomenna menen katsomaan toista urheaa mummelia,tkummitätiäni  ja hoitamaan hänen asioitaan.


Tällaisia terveisiää tälläkertaa.

tiistai 15. maaliskuuta 2011

Laavuretki Vasikkahaan laavulle

Edellisenä päivänä oli satanut puhtaan lumen ja nyt aurinkoisena aamuna puiden oksilla kimaltelee.
Tie laavulle oli haastava ajettava henkilöautolla, mutta perille päästiin koko konkkaronkka.
Sisko miehineen ajeli uraa maasturilla ja me koirinemme perässä. 
Nautiskeltiin auringosta, raittiista ilmasta, seurasta, loimulohesta, leipajuustosta ja nuotiokahvista. Mitä enempää enää voisi kaivata, ei mitään. 
Ohessa muutama kollaasiKoirat vahtivat silmä tarkkana liikkeitämme ja varsinkin loimulohta.


Tokko rakastaa lumihankea, se ui ja pyörii hangessa senkun kerkiää.

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Kuusamosta vielä

 

Vielä muutamia kuva kollaaseja Kuusamon reissulta.
Yllä on Myllykosken kuohiuja, vähän ennen kun meni kunnolla taivas pilveen.

Koskikaraa ja kuukkelia kävimme kuvaamassa lauantaina. Sää oli pilvinen ja minun objektiivini ei ole lintukuvausta varten, siksipä kuvat aika suttuja.

Mukavaa viikkoa kaikille lukijoille