torstai 30. joulukuuta 2010

Uutta Vuotta 2011 toivottelen

Lämmin kiitos teille rakkaa blogini lukijat ihanasta kuluneesta vuodesta.
Teidän kommenttienne ja kannanottojenne avulla olen taas yhden vuoden sinnitellyt eteenpäin.
Edessämme on jälleen uusi upea vuosi,  joka odottaa kokemuksia ja tapahtumia kirjattavakseen sivuilleen.


Kommenteista tulikin mieleeni, että on ilmennyt, niitä kadonneen jonnekkin.. kertokaa , jos niin käy, sillä jokainen kommentti on minulle tärkeä, enkä niitä tarkoituksella poista, en mistään hinnasta.

Mutta nyt ystävät nautitaan vuoden vaihteesta ja rakettien paukkeesta (vaikka meidän toinen uroskoiramme ei niitä raketteja oikein voi sietääkkään;)

sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Tapaninpäivän tunnelmiaAlla muutama kuva vauhdista otettuna auton ikkunasta aattona kun ajelimme Ähäriin kummitätiä tervehtimään. Veimme myös kynttilät iskän, mummin, papan, Lasseveljen, kummisedän  ja muiden Lempitädin omaisten haudalle.
Pakkasta oli melkein koko matkan -29 astetta ja perillä ähtärissä jopa -30
Mietin pitkään uskallanko lähteä reissuun, kun nokka vuotaa ja aivastuttaa,  onko  jokin flunssa tulossa vai joulusiivouspölytkö ne niin nokkaa kutittaa :)


 Hyvä mieli tuli taas kun täti oli niin onnellinen vierailustamme.

Aattona vierailimme anopilla ja haimme äitiliinin joulunviettoon meille. Marko tuli perheineen puurolle ja joulusaunaan. Ihanaa oli taas seurata Jereä, kun pikkumies töyssähteli autoineen suuntaan ja toiseen, toimi pikkutonttuna ja avasi omia lahjojaan silmät pyöreänä.
Loppujoulu onkin sujunut sitten sängyn pohjalla. Kuumetta ja kurkku hirmusen kipeä, epäilen angiinaa.. ja huomenna on tarkoitus hiipsiä lääkärin vastaanotolle.
Ärsyttää että TAAAS oon kipeänä.. on jo kolmas kerta pienen ajan sisällä.
Tänään oli tarkoitus kokoontua koko porukalla syömään meille, mutta olen niin huonossa kunnossa, että itku silmässä oli pakko peruuttaa suunnitelmat.


Mutta mutta...e i oo totta... taaas mä valitan...hmm täytyy tehdä uudenvuoden lupaus että ensivuonna mietin jokaiseen postaukseen jonkin positiivisen ja iloisen asian ;) kun niitäkin kumminkin on elämässä kun vai huomoi ne..
Kaikesta huolimatta rakkaat blogini lukijat, upeata vuoden viimeistä viikkoa.


Tämän postauksen iloiset asiat voisivat olla; 
Kummitädin onnelliset silmät, kun häntä kävimme tapaamassa, Jere punaposki joka hyppi pyyheliinakummituksena joulusaunan jälkeen pitkin tupaa;) ja äitikän onnellinen ilme häntä seuraamassa :)

sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Jouluviikko aluillaan

Ensinnäkin kiitos rakkaat blogini lukijat kannustuksestanne, jota olen teiltä saanut.
Eteenpäin mennään kohti talvipäivän seisausta, ja piteneviä päiviä, teidän kannustuksenne saattelemana.
Joulun kunniaksi innostuin pikkusiskojeni Valokin ja Valorun kanssa vaihtamaan blogilleni uuden pohjan.

Jollen ehdi kirjoittelemaan enempää ennen joulua niin toivotakin jo nyt, tämän postauksen myötä teille kaikille Oikein rauhallista ja lämpöä täynnä olevaa JOULUA

torstai 9. joulukuuta 2010

Blogiväsymystä ja muutakin

 
Olen jo pidemmän aikaa miettinyt, miten piristäisin tätä blogiani, ettei se aivan näivettyisi. Minulla olis paljonkin sanomista ja mielipiteitä.. joita haluaisin julki tuoda, tällä "kirotusvireitä ja lukihäröjä" vilisevällä tyylilläni.
Mutta elämän yli vyöryy tällähetkellä kummallinen väsymys ja voimattomuus. Aina kun istahdan tähän koneen ääreen, kaikki hienot ajatukset joita olen ajatellut teidän kanssanne jakaa, kaikkoavat taivaan tuuliin.
Tähän on kai nyt vain tyytyminen tai voisihan nämä blogit laittaa  jäähyllekkin...
Katsellaan jospa päivänpitenemisen myötä saisi itseensäkkin virtaa.

Taas tuli vali valia höh... kaikesta huolimatta rakkaat blogini lukijat ihanaa joulun odotusta.sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Pakkasta, flunssaa ja synttäreitä

Niin se vain flunssa kaatoi petiin, taas kerran, mutta selvisin tälläkertaa yllättävän nopeasti tolpilleni... mitänyt yskä vaivaa viellä. Ehkäpä se, että heittäydyin heti keskiviikkona lepoon, auttoi nopeaan toipumiseen.

 
 Flunssasta huolimatta ehdin käväistä pikavisiitillä sisaren kanssa heidän mökillään ja syntymäpäiviäkin pääsin viettämään. 
 Lapsenlapsistamme pienimmäisellä, oli 1vuotis synttärit (oikea syntymäpäivä on 25.12.) mutta juhlittiin jo nyt, niin joulua saadaan viettää sitten ihan jouluna. Fanny oli kovasti apuna, pikkusiskon kynttilän puhalluksessa ja lahjojen avauksessa.


Hyvää itsenäisyyspäivää teille kaikille, hyvät blogini lukijat ja upeata talvista viikonalkua.