lauantai 24. heinäkuuta 2010

Kesäloma alkoi ihanaa!

 Loma alkoi ja nyt aioin liotella varpaita vedessä...

Yläkuvassa  mun epäsuhtaset koivet, nilkan nyrjähdyksen jälkeen oikea jalka on ihan eriparia.
Toivottavasti palaa entiselleen.

Tänään illalla aion tarjoilla pikkusiskolle omalla terassilla naposteltavaa ja kylmää juomaa.
Juhlimme hänen lomansa loppua ja minun alkua...

Olen jonkin aikaa poissa sähköisten vempeleiden ääreltä, mutta kunhan palaan postailen kohokohtia :) joita lomallani kohtaan.


Mukavaa ja rentoa viikonloppua, vielä on kesää jäljellä.... nautitaan siitä rakkaat blogiystäväni.

keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Tunnen olevani petturi..

 Harmittaa ja syyllisyys-syltti nostelee päätään jne..
Viikonloppuna oli erään meille erityisen tärkeän henkilön syntymäpäivät, joille osallistumisesta oltiin puhuttu jo pari vuotta. Ja me petturit emme päässeet osallistumaan :(

Olen juuri alkanut tekemään osasairaspäivien jälkeen kokoviikkoista työtä ja paukut ovat aika vähissä, myös kaikki , saldovapaat ylimääräiset lomat on kulutettu kummitädin hoitokeikoilla.
Tuntui mahdottomalta yhtälö kuumassa autossa kolmen koiran kanssa ajo perjantai-iltana töiden jälkeen Rovaniemelle ja Sunnuntai-iltana takaisin kotiin. Manantaina aamusta töihin ja sitten taas tiistaina oli kummitädin-asioiden hoitopäivä (eli lisää ajoa 170km 2x). Meikkiksen paukut ei riitä ei sitten millään...

Tosi paha mieli on silti, kun tiedän miten juhlakalu toivoi koko jengin olevan kasassa tärkeänä päivänään., noissa kuvien ihanissa maisemissa....

Lomareissun ohessa vuokratulla asuntoautolla on tarkoitus ajella katsomaan synttärisankaria, jos hän vielä huolii meitä kyläilemään :(

Kaikesta huolimatta lämpimät ja sydämestä tulevat onnitteluhalaukset lähetämme hänelle...


keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Hieno viikonloppu takana


Perjantaina töiden jälkeen hurautin kaupan kautta kotiin ja kannoin valmiiksi pakkaamani laukut autoon (koirulit jäivät ihmettelemään, mikseivät päässeet mukaan, mutta näin kuumalla on parempi että jäävät mieheni hellään hoitoon kotiin) Seuraavaksi hain äitiliinin kasseineen ja viimosena Valokkisiskoseni ja aimokasan harrastevälineitä (kameraa, kameranjalkaa, tietokonetta... rumpua, retkireppua, kummisaappaita yms ) Itselläni sama kasa tavaraa jo autoon pakattuna =)
Valoru sisko oli ajellut Porin suunnalta mökille ja ehtinyt perille hieman ennen meitä.
Ilta kului humpuukiteltan (huvimaja)pystytyksessä ja sisustuksessa, kuvia ottaessa ja maailmaa parantaessa...
Hyttysiä oli aikatavalla, mutta humpuukiteltassa sai olla ihan rauhassa...

Lauantaina  aloitimme päivän yhteis joogalla  punnertelimme  viisi tiibetiläistä  joka herättää mukavasti. Aamupalan jälkeen rupesimme rustaamaan eväitä päivän rantakeikkaa varten. Salaattia, leipäjuustoa, kahvia, eväsleipiä, paljon vettä ,voita ja vaikka mitä... katosi kylmälaukun uumeniin.
Mukaan otettiin myös koottava rantatuoli ja Pena -laavu äitiliiniä varten, sillä kokopäivän auringossa istuskelu ei ole oikein hyväksi 90 vuotiaalle, vaikka muuten pirtsakka onkin.
Koko päivän saimme kulumaan  vedessä kahlaillessa (valitettavasti uimapuku oli unohtunut kotiin )  Otettiin paljon valokuvia alla on pikkusiskojen tyylinäytteitä. Kahvetta keitettiin useampaan otteeseen ja salaatit lisukkeineen napsittiin parempiin suihin. 
Illansuussa ajelimme takaisin mökille ja lämmitimme saunan. Saunassa kuluikin sitten muutama tovi jonka jälkeen olimmekin ihan valmista kauraa Nukkumatin kaveriksi.
Sunnuntai aamukin alkoi yhteisjoogalla, joka herättää mukavasti, ja yhdessä on  rattoisampaa punnertaa raskaita liikkeitä..
Päivä kului sukkelasti , käytiin soutelemassa, laitettiin ruokaa, valokuvailtiin ja tietysti paransimme maailmaa ja annoimme ja saimme siskoterapiaa  yms:). 

Loppupäivä meni  kummitädin asioita hoidellessa. Yllättävän hyvin hentoinen tätyynen tässä kuumuudessa jaksoi, vaivoistaan huolimatta.

Kiitokset ja lämpimät halit siskoille ja äitiliinille ihanasta ja voimiatuovasta viikonlopusta

Upeata kesäistä viikkoa toivottelen kaikille blogikamuille.
Nautitaan lämmöstä, kerätään auringonvaloa ja kesäntuoksuja "akkuun" josta sitten saamme ammentaa talven tullen.

torstai 8. heinäkuuta 2010

Kuulumisia kuluneelta viikolta

Harmikseni en ole ehtinyt tänne blogiin kunnolla kirjoittelemaan, hätäsesti kaffetauolla vilkaisen mitä muut on  kirjoitelleet.
Vapaa-aika kuluu aika tarkkaan ulkoilmasta nautiskellen ja uuden kameran metkuja opiskellessa.

Ensimmäinen kokoviikko työelämääkin  alkaa olemaan lopuillaan ja ihan hyvin olen selvinnyt. 
työnjälkeistä vipinääkin on tälläviikolla piisannut :)

Tiistaina olimme työpäiväni jälkeen sisaren kanssa lähisretkellä kuvailemassa. (muutamia kuvia tuolla valokuvia-blogin puolella). Allaoleva kuva on Bragen kotiseutumuseolta.

Keskiviikkona vietimme työpaikan naisporukalla grilli ja rupatteluiltaa yhden työkaverini kotona. Olihan mukavaa istuskella huvimajassa, syöden hyvin, puhella ja nauraa sydämmensä kyllyydestä. 
 
Tänään torstaina, aamulla kuvailin töihin mennessä  Laihian Hulmilla rypsipeltojen utua ja haaveideni taloa.

 Minulla rahattomalla on utopistinen haave, että saisin joskus asua kuvan tyylisessä vanhassa, elämää huokuvassa talossa. Haluaisin laittaa unelmieni taloon mm.työhuoneen jossa ruuvailisin hopeatöitäni, studion jossa voisin kuvailla ... jännittäviä  vanhoja vinttihuoneita, lastenlapsille löytöretkiä varten jne....

 ja töiden jälkeen  kävin kuntouttamassa jalkaani pyörälenkin merkeissä  ja hyvinhän se alkaa  jo toimimaan. Nyt sopii jo nauhallinen kenkäkin jalkaan :)


Huomenna  iltapäivällä hurautamme sisarten ja äidin kanssa mökkimaisemiin nautiskelemaan viikonlopusta

Upeata, ihanata ja rentouttavata viikonloppua ystävät, se on kesä nyt kukkeimmillaan nautitaan siitä.

sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Lämmin viikonloppu


Päätettiin, että rauhoitamme tämän viikonlopun ihan kotioleiluun, kun on taas viimeaikoina ollut tätä "äksöniä" vähän liiaksi.

Nyt on osasairaspäivät takana ja ensiviikolla on koko viikko töitä ja tästä se puurtaminen sitten taas alkaa. Yritän muistaa että otan löysemmin rantein  ja arvostan itseäni niin paljon, etten anna ainakaan työasioiden enää kaatua päälle.

Viikonloppu sujui nopsaan, sahailin pronssilangasta lenkkejä kun täytyy saada pojalle Thorin vasaraan uusi ketju ensi viikonlopuksi Raaseporin viikinkimarkkinoille. 

Paljon istuimme ulkona aurinkovarjon suojissa kuuntelemassa suihkulähteen solinaa ja katselimme kukkien kasvua.

Saunottiin pitkän kaavan mukaan (eli löylyssä ja ulos istuskelemaan ja taas löylyyn ja ulos istuskelemaan... lauantai ilta oli ihanan leppeän lämmin.

Sunnuntaina rakensin muinaisketjua pronssilenkeistä ulkona aurinkovarjon suojissa, kunnes lenkit loppuivat... täytyy laittaa pikana uusi tilaus menemään...

Iltapäivällä halusin kokeilla kestääkö jalka minkäänlaista pidempiaikaista liikuntaa ja niinpä pyöräilin katsomaan lapsenlapsia ja vanhempiaan, mies tuli autolla josko vaikka tarvitsen kyytiä takaisin.

Fiina kiskoo isiä parrasta ja istua tökötteli terävänä huovan päällä nurmikolla.

Fanny vei paapan retkelle Nuuskamuikkusen leiriinsä, esitteli mummulle pionia ja käytiin sitä vähän pyöräilemässäkin jonka jälkeen herkuteltiin jätskillä...

Hyvin jalka kesti ja näyttäisi, että pyöräily teki hyvää, sillä turvotus laski huomattavasti lenkin jälkeen.
Pyöräilin viellä peltotietäkin pienen palan, katselemaan miltäs kesä siellä näyttää.


Näiden kuvien myötä ihanaa kesäistä työviikkoa kaikille teille/meille, jotka puurramme töissä ja aivan ihanaa, rentouttavaa ja aurinkoista viikkoa teille jotka jo lomastanne saatte nauttia..