Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on tammikuu, 2010.

Kuulumisia ja muutamia kuvia

Kuva
Aika on mennyt jälleen hoivatessa sairasta mummelia, tälläkertaa kummitätini 83v sairastui yhtä äkkiä ja meni ihan sekavaksi. Hänellä ei ole muita lähiomaisia kun minä kummityttö, joten minun oli yritettävä järjestää asioita, hoitoa yms.mahdollisuuksien mukaan. Ilmeisesti sekavuus johtui suurimmaksi osaksi tulehduksesta ja  vahvasta (väärästäkin) lääkityksestä. Nyt lääkitystä ollaan purkamassa ja olenkin lähettänyt kaikille hyville haltioille yms rukouksia, että tilanne ennallistuisi lääkityksen purun jälkeen.  Oli aika järkytys nähdä tuttu normaalisti iloinen, pirteä ja tässä päivässä elävä ihminen, sekavana ja puhelevan ihan mitä sattuu. Välillä puheli ihan normaalisti tutuista asioista ja normaaleja juttuja, mutta sitten yhtä äkkiä aivan puuta heinää.... No toivottavasti meneillään olevat toimenpiteet auttavat.

On se tämä meikäläisen ikä aika murroskautta, kun omaiset niin miehen kuin omani alkavat "hapertua" käsiin. anoppini sai kesällä aivoverenkiertohäiriön ja aiheutt…

Pakkasta , luntaja aivan ihanaa talvisäätä Kyrönjokivarsilla, kotipihassa ja pelloilla.

Kuva
Onpa pitkästä aikaa ollut todella upea talvi!
Keskisuomen tyttönä olen kärsinyt kovasti näistä rannikolla yleisesti vallitsevista lumettomista ja märistä talvisäistä.
Siispä hyrisen tyytyväisenä siitä kun vihdoin on lunta ja kunnon pakkaset. Vaikka vasta viikon olen ollut ulkoilukunnossa ennen joulua alkaneen flunssan jälkeen.


Lääkärin määräyksestä =) olen yrittänyt ulkoilla ja usein on koirien lisäksi kamera mukana.
Picasan julkiseen galleriaani laitan vihdoinkin uusia kuvia (nyt sinne taas mahtuu, kun ostin 20g  lisätilaa. )

05.01 Piipahdin Kyrönjoenvarrella kuohuja kuvailemassa, mutta oli pilvistä ja ei oikein tullu kivoja kuvia.
09.01 Uusin saman reissun kun aurinko paistoi upeasti ja -20 asteen pakkashuurut nousivat sulapaikoista.


 Yhtenä iltana hiihtelin mettäsuksilla pitkin peltoja umpisessa ja osin laduillakin, ihaillen upeasta auringonlaskua

Matala mieliala, väsymys, uni- ja rytmihäiriöt vain eivät meinaa helpottaa, vaikka ympärillä on kaunista yms   mikähän kumma minussa on…

Vauvaa katsomassa vihdoinkin.

Kuva
Tänää on flunssa jo parantunut siihen malliin, että uskalsimme lähteä katsomaan suvun nuorinta vesaa.
Fanny esitteli vauvaa mummulle ja papalle tomerana "Täällä se vauva nyt sitten on"  Pitkiä aikoja hän sitten istui mumman ja paapan vieressä käsi molempien kädessä ja välillä halattiin molempia kovasti. Varmasti Fannylla oli ikäväkin, kun olemme olleet aika pitkään pois flunssan takia, ja kyllä tuommonen pieni vauva, jonka hoitamiseen äidiltä ja isiltä kuluu kovasti aikaa laittaa hänen tähän astisen elämänsä ihan uuteen uskoon.
Vauvalla on aika kova koliikki ja yöunet on äitillä ja isillä jääneet minimiin,  Fanny on onneksi nukkunut aika hyvin. Päivällä vauva kyllä nukkuis jonkinverran enempi, mutta silloin Fanny vaatii taas huolenpitoa ja huomiota.  Toivottavasti  massuvaivat vauvalla helpottavat ja vanhemmat saavat kovasti tarvitsemaansa unta.
Lupauduinkin jo että jos tilanne menee ihan hulinaksi, tulla tuudittelemaan vauvaa joksikin yöksi, että vanhemmat saavat nukkua.F…

Hyvää alkanutta vuotta kaikille lukijoille

Kuva
Vuosi vaihtui rauhallisesti, mitänyt Tokko-koira vähän paimensi rakettien paukahduksia.

Yritin kuvatakkin mutta huteja tuli runsaasti ja näpit meinas jäätyä totaalisti viimassa.

Olen tässä hiljaksiin miettinyt, että avaisinko tämän uuden tuoreen vuoden kunniaksi yhden uuden blogin joka käsittelisi ainoastaan valokuvausta hmm mitäs mieltä te lukevaiset olette, jaksatteko kahlata vielä yhtä blogia läpi ?