Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on heinäkuu, 2008.

Iltakävelyllä Kurjenkierroksella

Kuva
Tallustelimme hurjista pilvistä ja ukkosen turinasta huolimatta pitkoksille. Sade onneksi kiersi toisaalle eikä tullut kohdalle. Suo oli taas ihan erilainen kun edellisellä kerralla. Tupasvillat ovat lähes kukintansa lopussa, mutta kihokki kukkii punaisenaan kosteikoissa.Valokuvia oli vaikea ottaa, kun 

vyössä oli kiinni kaksi koiraa, joilla oli mielenkiintoisia hajuja jokapuolella, mutta muutaman kuvan sain onneksi silti napsaistua.
Kivi- ja Levalammen alueella oli suhteellisen hiljaista lokkien ja muiden pesivien lintujen keväinen kalapaliikki on vaihtunu hiljaisempaan poikasten syöttö ja hoitomotkotukseen.

Laavulla keiteltiin
Raikun kanssa nuotiokaffeet ja paistettiin makkarat, jotka nautittiin hartaudella massuihimme.

sadetta piisaa

Kävin mökillä ja sielä oli kesä kauneimmillaan.
Lakat alkavat olla kypsiä ja mustikat, sieniä tulee myös runsaasti, nyt vain pitäisi niitä ehtiä poimimaan.

Samoilimme järvenrantoja koirien kanssa, oli rauhallista ja pieni sateentuhnu virvoitti aika ajoin.
Järvellä lumpeet ja ulpukat alkavat olla parhaassa kukassaan ja karpalonraakileita on niin kovasti ettei tiedä mihin astuisi.

lisään muutama kuva reissulta kunhan ehdin pienentelemään niitä

Sateinen päivä kokeiluteksti

Kait se olisi nyt viimeinkin aika aloittaa tämä blockin pito Mutta kirjoittaminen on hankalaa, kun läppärini on epävireinen pisteen ja ä-kirjaimen kirjoittaminen on lähes mahdotonta Vettä tulee taivaan täydeltä eli taidanpa lopettaa tähän ja låhteå kirpputoreja kiertelemåån